středa 17. prosince 2014

Užitkové a nákladní vozy IVECO zajistí maximální pohodlí posádce i nákladu


Povolání profesionálních řidičů rozhodně není nic jednoduchého, člověk musí mít neustále ve střehu a mimo vlastního bezpečí má ještě velkou zodpovědnost za převážený náklad. Je proto nutné spoléhat na kvalitní užitkové a nákladní vozy, které zajistí snadnou ovladatelnost a pohodlí řidičům a prostor pro bezpečnou manipulaci a přepravu libovolného nákladu.


Užitkové a nákladní vozy Iveco se přizpůsobí Vašim potřebám

Užitkové a nákladní vozy Iveco se ve všech svých variantách umí dokonale přizpůsobit vašim požadavkům. V kategorii od 3,5 do 7 tun je můžete vybírat z různých variací nového Iveco Daily. Pokud hledáte jistotu užitkových a nákladních aut v rozmezí 6,5 do 18 tun, čeká na Vás Iveco Eurocargo. A pro ty nejnáročnější je připraven přijmout výzvu Iveco Stralis HI-WAY, HI-ROAD. Všechny zastoupené kategorie vozů mají hned několik typů provedení, tak jste si mohli sami vybrat, co Vám nejvíce vyhovuje.

Náš tip: Náhradní díly na nákladní vozy Iveco.



Potřebujete náhradní díly na nákladní či užitkový vůz Iveco? Tak právě pro Vás bude řešení společnost Simex2, která má nejširší nabídku originálních náhradních dílů a doplňků od předních světových značek , jako jsou: DAF, IVECO, MERCEDES, RENAULT, MAN, SCANIA, VOLVO, IRISBUS a další.

Nové Iveco Daily představuje živý užitkový vůz

Iveco Daily to opravdový elegán mezi užitkovými vozy. Snoubí v sobě výhody lehkého užitkového automobilu se svižnou, ale pohodlnou jízdou osobního auta. Tuto, pro užitkové a nákladní vozy, poměrně nevšední kombinaci umožňuje především speciální konstrukce rámu a nezávislé zavěšení předních kol. Pohyblivost a snadnou manipulaci oceníte zejména při jízdě ve městě. Iveco Daily samozřejmě myslí i na Vaše bezpečí, sami si můžete zvolit elektronické ABS a ESP či protiskluzový systém ASR.


Iveco Daily je úsporné, prostorné a reprezentativní

Iveco Daily si zachovává všechny vlastnosti lehkého užitkového vozu. Bez obav tak můžete důvěřovat maximální nosnosti, má však výrazně sníženou spotřebu a je ekologické. Další předností tohoto modelu prostorný interiér a odhlučnění kabiny. V nabídce naleznete více než 7000 konfigurací s 10 různými motory, 8 nákladovými objemy, 3 výškami interiéru, 3 rozvory náprav a 4 různé konstrukční délky.

Provedení Iveco Daily

  • furgon – celoplechová karoserie
  • podvozky s kabinou určené k dostavbě
  • podvozky s dvoukabinou určené k dostavbě
  • podvozek bez kabiny k speciální dostavbě (minibus, karavan atd.)
  • podvozky v provedení 4x4

Iveco Eurocargo zastupuje variabilní řešení v kategorii od 6,5 do 18 tun

Iveco Eurocargo je důkazem, že i nákladní vozy se dají upravit podle Vašich představ a nemusí nutně vypadat jako skříň na kolečkách. Iveco Eurocargo si nedalo záležet pouze na motorové výbavě, příznivé spotřebě a prostorném interiéru. Eurocargo také svému krasavci vylepšila design. Máte tak jedinečnou možnost, přidat se k modernímu přístupu k užitkovým a nákladním vozům.

Provedení Iveco EuroCargo:

·        podvozky s kabinou určené k dostavbě
·        podvozky s dvoukabinou určené k dostavbě
·        podvozky určené pro stavebnictví a další alternativy
·        podvozek bez kabiny k speciální dostavbě (bus, karavan atd.)
·        podvozky v provedení 4x4

Iveco Stralis HI-WAY, HI-ROAD znamená revoluci v nákladní dopravě

Iveco Stralis HI-WAY, HI-ROAD ukazuje v praxi, co všechno je u nákladních automobilů možné přizpůsobit. Zároveň jej právem můžeme označit za úsporné. Stojí za tím především díky nové motory a technologie na minimalizaci provozních nákladů. Vítanou změnu si zasloužil také interiér. Mimo prostornějšího provedení, a to včetně těch úložných, stojí za zmínku ergonomie řidiče a ovládání sedadel i barevné sladění.
Ať už potřebujete přepravovat cokoliv, uděláme vše pro vaši bezpečnost a příjemnou jízdu.


6 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu, že jsem dlouhá léta jezdil s náklaďákem, tak s touto značkou mám celkem bohaté zkušenosti. Nevím jak jsou na tom třeba tahače, ale menší náklaďáky jsou prostě držáky. K tomu, který jsme měli ve firmě jsme se nechovali zrovna nejlépe, ale všechno snesl. Náhradní díly když se něco rozbilo na něj taky nikdy nebylo problém sehnat. To se o jiných značkách říct nedá, no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak v tomto máte pravdu. Dodávky a náklaďáky od Iveca jsou u nás poměrně dost rozšířené, takže díky tomu je u této značky i velice snadno dostupný servis a originální náhradní díly. Také jsem měl ve firmě jednu dodávku od této značky a právě servis bylo něco, s čím u ní nikdy nebyl problém.

      Vymazat
  2. Si myslím, že třeba mezinárodní přeprava zásilek je přesně něco, na co by se tahle Iveca dala využít. Jednoduché ovládání, to zvládne fakt každý s Céčkem a profesákem, pohodlné, zároveň se do toho auta poměrně dost vejde. Ještě by to chtělo nějak vymyslet návěs s automatickou vykládkou a máme tady budoucnost. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, rád bych se na něco zeptal. Mám ve firmě několik náklaďáků a uvažuji nad tím, že bych do nich nechal nainstalovat nějaké sledovací zařízení. Podle toho, co jsem četl, tak pro tyto účely slouží GPS lokátor do auta. Rád bych se zeptal jestli s tím někdo z vás náhodou nemá zkušenost. Případně také jestli to vyžaduje nějakou odbornou instalaci. Díky moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Můj manžel podniká v autodopravě a nedávno si pořídil starší náklaďák Iveco, který mu dovezli z Německa. Vše proběhlo rychle, a dokonce i papírování okolo přepisu bylo vyřízené během pár dní. Jediné, co manžela překvapilo bylo, že auto komunikovalo jen v němčině. Naštěstí mu s tím pomohla firma, která se specializuje na překlady aut do češtiny .

    OdpovědětVymazat
  5. Můj manžel jezdil s náklaďákem několik let a byl s touto prací velice spokojený. Teď si s ním vyjede jen občas, jelikož máme malou přepravní firmu. Stále mu to nedá, a tak chodí pomáhat naším automechanikům do dílny. Je šikovný a umí opravit jakékoliv auto, proto mi nedávno nainstaloval parkovacího asistenta, kterého pořídil zde.

    OdpovědětVymazat