čtvrtek 20. listopadu 2014

Náhradní díly na nákladní auta od společnosti Simex II s.r.o.


Jaké náhradní díly na nákladní vozy u nás najdete?

Naše společnost se na náhradní díly pro nákladní auta přímo specializuje a tak jsme schopni Vám nabídnout nejširší výběr na trhu. Koupit si tak od nás můžete např. osvětlení, karoserie, brzdy, filtry, zrcátka, brzdové a vzduchové systémy, akumulátory, spojky, výfuky, sněhové řetězy, různé druhy doplňků a celou řadu dalšího kvalitního zboží. Spolupracujeme s předními výrobci náhradních dílů a tak svým klientům nabízíme výhradně kvalitní a prověřené zboží od předních světových výrobců.


Náhradní díly pro nákladní auta předních světových značek

Náhradní díly pro nákladní vozy, které v našem obchodě svým zákazníkům nabízíme, jsou určeny celou řadu známých značek nákladních automobilů. Máme tak na skladě zboží pro nákladní vozy značek Daf, Iveco, Man, Mercedes-Benz, Renault, Scania nebo Volvo. U každé z těchto značek máme v našem sortimentu rozsáhlou nabídku zboží pro různé modely nákladních aut – stačí si jen vybrat z našich stránek.

Pestrý výběr příslušenství pro nákladní vozy

Pro Vaše nákladní auto Vám můžeme nabídnout širokou nabídku kvalitního příslušenství. Můžete si tak u nás koupit např. stěrače, upínací pásy, kapaliny a oleje, propojovací kabely, nádrže a čerpadla, akumulátory, blatníky, různé druhy nářadí a spoustu dalších věcí, které jsou k provozu nákladního automobilu potřeba.

V našem obchodě ale nenabízíme pouze náhradní díly na nákladní auta, ale také velký výběr dalšího důležitého vybavení. Ve spolupráci s přední italskou společností FAPA nabízíme také kvalitní a spolehlivé střešní nosiče, jež jsou vhodné pro osobní i užitkové automobily. Vybrat si u nás můžete také autoboxy, držáky pro lyže, snowboardy nebo jízdní kola či magnetické držáky lyží. Střešní nosiče pak nabízíme v mnoha různých variantách a provedeních, včetně těch, které jsou určeny pro dodávky.



5 komentářů:

  1. Taky bych chtěl být takhle šikovný, ale já mám ty přednosti prostě asi jinde. Radši se vrtám v autech a zahradní technice. Náhradní díly objednávám prakticky ob den a už jsem i přemýšlel, že bych si na renovaci zahradní techniky udělal živnost. Sousedi ke mě chodí prakticky každý den s tím, že něco potřebují opravit. No, každopádně ještě uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Manžel jezdil s nákladním autem skoro deset let, ale pokud potřeboval něco opravit nechal ho raději v servisu profesionálním mechanikům. Co se týká našeho rodinného osobního auta, tak to dokáže z velké části opravit sám. Nedávno třeba nainstaloval sám v garáži autoalarm, který si pořídil tady, takže máme auto v bezpečí.

    OdpovědětVymazat
  3. S manželem máme malou přepravní firmu, takže jsme se rozhodli koupit i dílnu, kde se servisují naše auta. Jen výjezd z dílny byl v zatáčce, a tak byl nepřehledný, proto jsme objednali tady dopravní značení a nerozbitné zrcadlo, které pomohlo k bezpečnému vjezdu na silnici. Tato investice byla jedna z těch nejlepších.

    OdpovědětVymazat
  4. Manžel pracuje v autoservisu a věnuje se převážně nákladním autům. Proto jsem mu nedávno sehnala kvalitní ochranné rukavice, které musí používat při nošení velkých železných náhradních dílů. Je velice šikovný a má svojí práci opravdu rád, jelikož jinak by jí nemohl dělat, protože to není nic lehkého. Má to ale jednu výhodu a to, že spravuje i doma naše auto.

    OdpovědětVymazat
  5. Co to tak sleduji, tak s těmi náhradními díly je to čím dál složitější. Mám dnes už starší auto a ještě pár let zpátky nebyl problém sehnat nové originální díly. Nedávno jsem ale na auto něco potřeboval koupit a měl jsem smůlu. Už je skoro nikde nemají. Nakonec jsem si tedy přes https://www.super-parts.cz/ koupil aftermarket díl. Vypadá to, že je kvalitní, tak snad to vydrží.

    OdpovědětVymazat