pondělí 1. září 2014

Nákladní vozidla: Scania Streamline



Počátky modelové řady Scania Streamline, jejíž historie je historií neustálých inovací při současném zachovávání osvědčených tradičních prvků, sahají až do roku 1991. Charakteristické znaky vozů Scania, jako je výjimečná úspora paliva, doba provozuschopnosti, výkonnost a úroveň pohodlí řidiče, dosahují díky úsilí, které věnujeme vylepšování všech možných detailů, naprosto bezpříkladné dokonalosti.

 



Tvar, se kterým budete vždy o krok napřed


Nové vozy Scania Streamline dosahují díky vytříbené aerodynamice a zdokonaleným výkonnostním režimům systému Scania Opticruise úspor paliva, které nemají obdoby. A s nejširší nabídkou motorů, které splňují emisní standard Euro 6 a mají lepší účinnost (včetně legendárního modelu Scania V8), mají naši zákazníci neustále náskok před konkurencí.

Palivová spotřeba


Prvotřídní úspora paliva charakterizuje vozy Scania už několik desítek let a naše soustavná práce na snižování spotřeby paliva je patrná i u nové modelové řady Scania Streamline.

Výkon


Je velmi důležité, aby vaše nákladní vozidlo disponovalo optimální výkonností potřebnou k realizaci každé zakázky, kterou přijmete. Proto mají nová vozidla Scania Streamline vždy dostatečnou výkonovou rezervu a jsou nabízena s širokou škálou alternativních motorů.

2 komentáře:

  1. Tyhle Streamliny se mi fakt hodně líbí. Škoda, že se u nás nedají moc pořídit. A to jsem navštívil i výkup aut Praha a další firmy. A dovoz odkudkoliv ze zahraničí, zejména pak ze Skandinávie, kde jich jezdí fakt dost, se bohužel příliš nevyplatí. Respektive vyplatí, ale musel by mít člověk na to auto kšeft fakt poctivě na každý den.

    OdpovědětVymazat
  2. Manžel je veliký fanda různých nákladních aut, a proto si založil stěhovací firmu. Má několik náklaďáků, se kterými jezdí vždy jeden řidič a dva chlapy co nakládají a vykládají věci. Další, co je povinností posádky je postavit na silnici dopravní značení, které si pořizujeme tady, aby ochránili své bezpečí i ostatních řidičů.

    OdpovědětVymazat