pátek 26. června 2015

Pokud vlastníte nákladní vůz značky DAF, tak nezapomeňte používat originální náhradní díly DAF

Společnost DAF vyrábí nákladní a užitkové automobily, které se vyznačují vysokou kvalitou a jsou konstruovány podle přání zákazníka. Společnost DAF je jednou z nejznámějších firem, která vyrábí nákladní a užitkové automobily. Hlavními aspekty jsou vysoká kvalita, nízká spotřeba a pohodlí řidiče. Tato firma se zaměřuje také na to, aby nebyla naše ekologie příliš znečišťována a to při výrobě, tak i při provozu nákladních automobilů. Společnost DAF má velmi bohaté zkušenosti s výrobou těchto užitkových a nákladních automobilů včetně jejich příslušenství a na trhu je více jak 84 let. Výrobní zařízení firmy DAF je umístěno v Eindhovenu v Nizozemí a dále také v Belgii, kde se nachází závod Westerlo.


Výhody originálních dílů DAF

Všechny vozidla od společnosti DAF byly podrobeny dlouhou cestou vývoje a testováním. Z toho plyne, že veškerá vozidla značky DAF odpovídají nejvyšším standardům, které souvisí s bezpečností, spolehlivostí, výkonem, provozními náklady a samozřejmě také s ekologií. Stejné nároky jsou také kladeny na originální náhradní díly DAF.

Nejlepší návratnost, spolehlivost a bezpečnost


  • 100% přesnost originálních náhradních dílů DAF k nákladním automobilům značky DAF
  • Nejdelší životnost
  • Nejvyšší výkon
  • Největší spolehlivost
  • Nejnižší provozní náklady
  • Plná záruka od značky DAF

Plná záruka je poskytována na veškeré originální náhradní díly DAF. V případě, že zvolíte instalaci náhradních dílů DAF od prodejce DAF, dostanete také samozřejmě záruku na originální náhradní díly DAF včetně záruky na náklady spojené s instalací náhradních dílů.

Originální náhradní díly DAF přesně pasují do nákladních automobilů značky DAF, protože jsou konstruovány s naprostou přesností.

V České Republice je velmi rozsáhlá síť prodejců DAF a to znamená, že v případě potřeby originálních náhradních dílů DAF si budete moci vybrat u nejbližšího prodejce DAF. Každý prodejce DAF má téměř vždy požadovaný originální náhradní díl DAF a to prostřednictví nejmodernějšího způsobu řízení zásob. Originální náhradní díly DAF rozpoznáte od ostatních pomocí jejich obalu.

Na firmu DAF se také obraťte v případě, že Vás nákladní automobil vyžaduje servis nebo údržbu, protože firma DAF poskytuje pouze originální náhradní díly DAF. V případě, že použijete neoriginální náhradní díly, může se přihodit to, že Vaše vozidlo bude mít vyšší spotřebu pohonných hmot, což zapříčiní také nižší příjem Vaší společnosti.

10 komentářů:

  1. S DAFem jsem kdysi jezdil ve firmě a byl to super náklaďák. Jen teda u toho, se kterým jsem jezdil nejčastěji byla zrovna nějaká špatná spojka. Dalo se s tím jezdit, ale chvíli trvalo než si na to člověk zvyknul. Jestli se to ale někdy opravilo netuším, v té firmě nepracuji už čtyři roky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám kamaráda, který s DAFem jezdí a právě zrovna nedávno jsme se sešli u piva a hrozně si pochvaloval jak snadné je na ten jeho náklaďák sehnat náhradní díly. To já jezdím jenom se Zetorem a na toho se teda náhradní díly shání už v dnešní době docela těžko.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak kvalitní díly jsou určitě základ. Mám například kamaráda, který má autodílnu a co vím, tak ten používá výhradně originální díly. Žádné čínské šmejdy. Hodně lidí si jeho práci pochvaluje. Super taky je, že od té doby, co má v dílně výkonnější šroubový kompresor tak je schopen pracovat mnohem rychleji, takže teď stíhá i více zakázek.

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímně by mě ani našeho šéfa, který auta pravidelně spravuje, ani nenapadlo používat do tohoto typu vozidla nějaké neznačkové náhradní díly - ono Vám to to auto zanedlouho vrátí. Servisujeme tedy jen z originálních dílů a když si objednávám přes internet nějaké vybavení do kabiny, tak tam na tom samozřejmě nezáleží. Rád ušetřím například díky slevovému kuponu a vyberu si z většího sortimentu.

    OdpovědětVymazat
  6. No, bohužel některá auta často nezachrání ani nové náhradní díly. Jednoho DAFa jsme měli ve firmě, ale bohužel se ho jednomu mému pracovníkovi podařilo takříkajíc zrušit. Když jsem viděl v jakém skončilo auto stavu, tak jsem se docela divil, že řidič vyvázl jen se škrábanci. Každopádně DAFa už jsem nenechával opravovat, nemělo by to smysl. Někdy je prostě likvidace aut jediné východisko.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám pocit, že takové náklaďáky má ve firmě i můj manžel. Podniká totiž v autodopravě a má jich myslím 5. Teď se ale chystají přesouvat sídlo firmy do většího prostoru, kde bude i mnohem více místa na parkování náklaďáků. Říkal, že pokud kšefty půjdou tak, jako teď, tak by jich do budoucna ještě několik nakoupil.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je jasné. Zrovna u takových aut bych se asi bál používat neoriginální díly. Zvlášť pokud na tom například stojí váš business. Určitě bych s nimi navštěvoval i autorizovaný servis. Přecejen náklaďák je asi trochu komplikovanější stroj, než obyčejný osobák, tak je lepší práci na něm nechat na odbornících.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak u novějších užitkových vozidel většinou není problém sehnat náhradní díly. U našich starších aut jako jsou třeba Avie nebo Liazky už to často bývá trochu složitější. Většinou musíte hledat někde na vrakovišti. Takto jsem před časem sháněl vzduchojemy na Avii. Byl to celkem problém, ale světe div se, po chvíli googlování se mi povedlo najít obchod, kde je prodávali.

    OdpovědětVymazat
  10. Ono to takhle nějak funguje tak trochu se vším, ne? Když budu shánět něco do jiného auta, tak taky použiju originální motory Perkins, které jsou lety odzkoušené. :-) Jenže už v tom pár let nepodnikám a namísto toho jsem přetavil flotilu na paletové dodávky a jezdíme klasickou autodopravu. Co lidé přestali stavět, tak se v dopravě ve stavebnictví podnikat fakt nevyplatí.

    OdpovědětVymazat